Tässä lista viimekerran näyttelytavaroista:
-Pörri & Justiina pestyinä ja puittuina
-Kuljetuskoppa pehmusteineen
-Rokotuskortit ja näyttelyn vahvistuskirje
-Kissojen kansio
-Valjaat + fleksit
-Näyttelyverhot, alaverho ja hakaneuloja kiinnitykseen
-Pohjalle muovitettu kangas, pohjapehmusteet ja kissanpeti
-Ruoka ja vesikupit, ruokaa (kuivamuonaa) ja kissannameja
-Hiekkalaatikko, kissanhelmiä, hiekkalapio ja pikkupusseja
-Harjoja
-Pyyhkeet
-Topseja, savetteja, talouspaperia ja nenäliinoja.
-Retkipenkki
-Evästä + juotavaa itselle.
-Ovihaka (jousihaka)
 
Nyt pitää vain varata häkkitavaroita kaksinkertainen määrä. Kissat tulevat olemaan ensimmäistä kertaa eri häkeissä. Tosin pyysin että saisivat olla vierekkäisissä, jolloin voisin jättää verhon välistä pois että kaveri näkyy mutta ei pääse kiusaamaan =D
Ja nyt eikun etsimään tavaroita ...=P
 
Ainoa "hankinta" tällä hetkellä tuntuu olevan hiekkalaatikot. Edellisessä näyttelyssä ollut muovinen hiekkalaatikko on kateissa...mielikuva on että se pyöri autossa ja joutui murjotuksi :D (Onneksi oli sellainen elintarvikelaatikko, jolla ei ole niin suurta väliä...)
Niin ja kissanhelmiä pitää ostaa taas ja jostain kaivaa yhteen teddypehmusteeseen tyyny sisällöksi. =)
Olen jo alustavasti miettinyt että Pörrillä tulee olemaan häkin pohjalla tassukuvioinen mustavalkoinen karvapehmuste ja viime Lahden näyttelystä ostettu musta peti.Pitää vielä keksiä joku kangas kaiken alle, luultavasti käyn ostamassa pätkän vahakangasta (viimeksi kaatui taas vesikuppi....) , vahakangas kun on myös sen verran jäykkää että ei tunnu häkin pohja niin epätasaiselta.
Justiinalla tulee olemaan vaaleanliila vahakangas ja vaaleanpunainen karvakangas sekä harmaa teddykarvakangas peti jossa pieni tyyny pehmusteena (muistaakseni prismassa oli pikkutyynyjä jotain 2-3e/kpl).  Muuta ei pohjalle tarvitse, hiekkalaatikon alla kun ei tarvitse olla vahakankaan lisäksi muuta.
 
Verhot ompelin kaukokatseisesti siten että ne kattavat kaksi häkin seinää, jolloin saan Pörrin ja Justiinan häkkien välisen seinän paljaaksi. Mukana on myös äidin viime näyttelyyn (jolloin verhoja ei meinannut löytyä mistään) antamat keittiön vanhat kappaverhot, jotka tosin ovat hieman liian lyhyet mutta ompelen jostain vanhasta lakanasta niihin lisäkaistaleen, jolloin riittävät koko häkin korkeuteen. Parempi olisi toki jos saisin käyttää ompelemiani kissa/hiiri-kuvioisia verhoja, jolloin korostuisi se, että kissat ovat kavereita / kummatkin minun :) Pitää vielä katsoa jos löydän tarpeeksi valokuvia jotta voisin pistää häkin päälle näytteille kuvia kissoistani =)