Sitten viime kirjoituksen ei ole tapahtunut kovin kummoista. Tammikuussa kummatkin rokotettiin ja samalla Pörriltä poistettiin hammaskiveä. Justiinalta varmaankin poistetaan seuraavan rokotuksen yhteydessä (tammikuussa 2007)
Viime kesänä kun Pörriltä avattiin kyynekanava ell sanoi vasemmassa silmässä olleesta pisteestä että sitä pitää tarkkailla, nyt ihan viikon kahden sisään se on kasvanut (ainankin minun mielestäni) melko lailla ja ompa siellä toinenkin piste... Mennään tänään näyttämään niitä ja toivotaan etteivät ole mitään sen isompaa...*peukut pystyyn*
 
Eilen ilmoitin kisut näyttelyyn, järjestäjänä on Suvak ja paikkana Lahden Kasisali 6.5.06. Tervetuloa katsomaan meitä sinne, jos lähistöllä olette!
Varmaan taas kerron blogissa näyttelyyn valmistautumisesta. Ainankin hiekkalaatikot ajattelin ostaa uudet kun näin kaupassa ihanat =) Jotenkin ne muovirasiat jotka ennen on ollut ei ole loppupeleissä niin esteettiset =D
 
Perheeseemme liittyy kesäkuussa uusi jäsen. Rotuna on Afrikkalainen kääpiösiili. Hänelle on jo oma blogi osoitteessa http://siiliblogi.vuodatus.net/ , jossa voi seurata siilin asumuksen valmistumista ja tarvikkeiden hankintaa, kesäkuussa sitten itse siilinelämää =)