Empäs heti eläinlääkärin jälkeen muistanutkaan kirjoitella joten korjaan asian tässä ja nyt.
Eli ei ole mitään vakavaa Pörrin silmässä =)=)=) Oli harmiton pigmenttimuutos jonka saattoi aiheuttaa kevään tulo =D Eli saattaa syksyllä kadota tai sitten ei =) Mutta mitään vaaraa ei ole jollei lähde kasvattamaan pattia silmään tai jos näkökyky heikkenee.
 
Muuten meillä on vietetty kevättä oikein urakalla, Pörrikin on välillä ollut harmaamusta väriltään kun kaikki tomut on pitänyt pihalta turkkiin saada. Sinänsä ihme että Justiina on paljon puhtaampi (onhan sillä valkoiset tassut!) vaikka kävelee kaikkien kuralätäkköjen läpi, kun taas Pörri koittaa välttää niitä viimeiseen asti! On nähty yksi jos toinenkin huima loikkaa yli lätäkön kun Justiina kävelee rauhassa keskeltä =D Mutta silti kummankin tassut oli kura-aikaan yhtä märät kun tultiin takaisin =)
 
Lauantaina on näyttely edessä, en ole ehtinyt kummemmin ajatella asiaa kun tässä asutaan tällä hetkellä muuttolaatikoiden keskellä. Tämä viikko menee täysin muuton tohinassa jotta saadaan olla rauhassa lauantai näyttelyssä =) Onneksi muuttomatka on lyhyt ja näyttelykin ihan lähellä. Jos oltaisiin muuttamassa toiseen kaupunkiin ja näyttelykin pitkän matkan päässä niin kyllä se muutto oli näyttelyn yli ajanut. Mutta onneksi näinpäin!
Kissat eivät ole vielä päässeet uuteen asuntoon tutustumaan kun siellä on eilen ja tänään tehty ikkunaremppaa ja kaikkialla on vielä siitä likaa ja työkaluja. Ajateltiin jos vaikka tänään kerkeäisi viedä ne sinne kurkkaamaan mutta varmaan sekin jää väliin. Pääsevät luultavasti ensimmäisen kerran vasta sunnuntaina, kun muutamme sinne kokonaan. Parvekkeellakaan ei vielä ole verkkoa ja näin lämpimällä olemme pitäneet oven auki koko ajan jotta pesuainehuurut lähtisi mahdollisimman tehokkaasti pois. Mutta täällä vanhassa asunnossa on kissojen hyvä olla. Tosin kun tavaroita kannellaan niin pistetään vessaan oven taakse, se kun on täällä ainoa huone missä on ovi, muualta olemme ottaneet ne pois (kyse on yksiöstä).
Mutta eipä tässä tänään tämän enempää, takaisin pakkaamaan!
P.s. Kissoilla oli viime yönä ISO tyhjä pahvilaatikko kyljellään leluna, kun alkuyöstä piti kaikkia aukinaisia laatikoita käydä nuuskimassa ja tutkimassa niin pistin heille ihan oman leluksi =D Kyllä siitä pidettiinkin, hyvä että sain unta siltä rapinalta! Taisi siellä kerran olla leikkitappelukin käynnissä, pahvilaatikossa siis =D Ja kyllä siinä on kynnenjälkiä sisällä =P