Viime lauantaina (6.5.) oltiin Lahdessa Suvakin kotikissanäyttelyssä Kasisalilla.
Pörri oli alusta asti sen verran pahalla tuulella että kun olisi pitänyt mennä tuomarin pakeille (vajaan tunnin sisällä näyttelyn alkamisesta!) oli mieli sen verran paha että päätettiin että ei mene ollenkaan arvosteltavaksi. Ja lupasin samalla Pörrille että oli hänen viimeinen näyttelynsä, saipa vielä lohdutukseksi myyntipöydästä uuden hienon pesän (pantterikuvioinen) jonne piiloutua loppunäyttelyn ajaksi.
 
Justiina sen sijaan esiintyi edukseen, käveli hienosti tuomarin luo valjaissa, vasta metriä ennen pöytää tuli stoppi kun tajusi että häntähän katsellaan =D Pöydällä viihtyi nätisti ja odotteli vielä hetken häkissäkin tuomarin takana. Tosin sellainen ikävämpi seikka sattui että jossain vaiheessa oli tullut joku fiba ja Justiina olikin väärässä luokassa ja vaihtoi sitten luokkaa arvostelun jälkeen, mutta onneksi kotikissanäyttelyissä meno on sen verran rento että ei maa siihen kaadu =) Loppujen lopuksi Justiina taisi ola 4. tai 5. (Pitää tarkistaa, ei nyt muista =D ) ja sai lopuksi vielä Näyttelyn Suloisin Naaras -erikoispalkinnon =) Eli Justin osalta meni todella hyvin!
 
Kuvia näyttelystä löytyy osoitteesta: http://Lizette.gfoto.com  ,vasemmalta valikosta Suvak / Lahti 6.5.2996 (kyllä, luit oikein....tuli pieni kirotusvire kun tein kansiota....pitää katsoa myöhemmin saako sen muutettua...)
 
Muuten ollaan muutettu uuteen asuntoon joten lähiviikot on mennyt ja menee asunnon kuntoon laitossa, sen verran vielä tavaroita sikin sokin ympäriinsä ja ikkunaremonttimiehiäkin odotellaan vielä tekemään parveke ulkoapäin.... Mutta tässä sitä elellään ja ollaan. Kuulumisia taas toisen kerran!